ik was op zoek naar een illustrator...

Dat was de tweet die de deur uitging. En ongeacht hij taalkundig nogal fout was, leverde deze #dtv tweet veel op. Te veel. Daarom maakte ik een moodboard op Pinterest voor de volgende keer dat ik een illustrator nodig heb. En ook omdat ik me een schuldig voel dat ik al dat talent niet aan het werk kan stellen. Want ik heb mooie dingen gezien. 

Eva Mouton kon niet, dat wist ik al. Jammer, want ik had graag nog eens met haar gewerkt, 4 jaar nadat ze de eerste keer op #GentM kwam. En Patrick Hochstenbach had ik al geboekt. Het evenement op de VRT gaat over innovatie en technologie. En niemand die dat beter begrijpt dan Patrick. Wie het werd: Shamisa Debroey. Een jonge dame die vaak op evenementen tekent en wiens stijl goed zal passen bij het Creative Circle evenement (en die mijn hart geraakt had door deze doodle). Spannend!